Чудите се как да изиграете мъж, който има самочувствието на

...
 
 
Чудите се как да изиграете мъж, който има самочувствието на
Коментари Харесай

Как да играете с „играча“: 8 начина да го победите в собствената му игра

 

 

Чудите се по какъв начин да изиграете мъж, който има самочувствието на „ състезател “ и да го успехите в личната му игра, с цел да го накарате да съжалява за всяко свое деяние? Тогава сте на вярното място.

Всички сме имали някакъв опит с играчи, без значение дали са разрушили сърцето ни или сърцето на наша другарка (или сега се пробват да го направят). Ние познаваме метода, по който работят; от време на време сме наясно, че той е състезател, само че въпреки всичко най-после ни изиграват.

Но знайте, че постоянно можете да го успехите в личната му игра и да му покажете кой е шефът тук.

Ето 8 метода да го играете и да му дадете усет от личното му лекарство!

 

Игнорирайте го

 

Играчите са привикнали да притеглят внимание сега, в който влязат в клуба. За да го играете, първо би трябвало да привлечете вниманието му и повярвайте ми, игнорирането му е идеалният метод да го извършите. Това, което би трябвало да извършите, е да го игнорирате учтиво. Накарайте го да се почувства по този начин, като че ли не се интересувате да губите времето си за него и че би трябвало да се старае повече, в случай че желае да ви впечатли. Покажете му, че не сте лесна измама.

Трябва да се държите задоволително незаинтересовано, тъй че той да се чуди за какво магията му не е работила върху вас. Играта е включена.

 

 

Леко забележете съществуването му

Усмихнете му се от другата страна на стаята и се представете. Не му позволявайте да ви кара да танцувате или да се срещате или да ви къпе в похвали.

Играйте играта, като употребявате вашите лични правила. Вземете едно пиво, благодарете му и си тръгвайте.

След това той незабавно ще стартира да мисли, че е направил нещо напълно неправилно, което е повода, заради която преди всичко сте си тръгнали.

И тогава той стартира да измисля различен проект, с цел да ви завоюва, без да знае, че постоянно ще го изпреварвате, каквото и да прави, и каквото и да прави, просто няма да е задоволително положително за вас. Но шшшт!

 

Покажете му, че си прекарвате ужасно

Повярвайте ми, за всеки мъж няма нищо по -секси от това да види жена, която се забавлява (без него). Покажете му, че живеете живота си пълноценно и нямате потребност от мъж, който да го прави. Покажете му, че нямате потребност от него. Това би трябвало да е задоволително, с цел да изглеждате като предизвикателство за него.

В момента, в който осъзнае, че сте задоволително положителни без него, той ще се почувства като цялостен неуспех и ще се опита да откри други способи по какъв начин да завоюва вниманието ви.

 

Уверете се, че той ви вижда да се забавлявате с други мъже

А, да, положителната остаряла игра на ревнивост. Не проявявахте интерес да прекарвате време с него, нямате интерес да чувате неговите похвали и смешки, и ето ви, че се забавлявате с други мъже, смеете се на шегите им и се изчервявате от мненията им.

Мисля, че няма потребност да описваме какъв брой трагичен ще се почувства, когато направиш това.

 

Флирт

Отправяте се към втората половина на играта, публиката е на крайници и топката е вашето поле. Погледнете го съблазнително от другата страна на стаята; накарайте го да пристигна при вас. Говорете с него, смейте се на шегите му, само че му покажете, че не си падате по неговите женкарски тактики. Не му правете комплименти; дръжте нещата леки и занимателни. Докоснете ръката му инцидентно, кикотете се на места и пуснете малко мръсни смешки.

Покажете, че вие ​​сте този, който задава разпоредбите и че той би трябвало да ги съблюдава или повече няма да може да играе играта.

 

Поддържайте мистерията

Не давайте прекалено много информация за себе си. Разбирате ли, най-важното нещо, което би трябвало да извършите, е да останете мистериозни и като извършите всичко това, несъмнено ще съумеете в това. Винаги имайте поради, че играчите са привикнали да получават всичко, което желаят, и когато видят, че този път не могат да го получат, ще полудеят.

 

Стойте отвън неговия радар

Играчите са привикнали с дами, които са захласнати от тях. Те са привикнали да им се изпращат известия и да им се обаждат от самото начало.

Но не от теб. Не пишете първи и в случай че той ви изпрати, отговорете му едвам на идващия ден.

Ако ви се обади, обадете му се часове по-късно и кажете, че сте били заети. Накарайте го да се чуди къде сте и какво вършиме. Побърквайте го с полуотговори и неопределени мнения. Покажете му какво е да бъдеш пренебрегнат посредством текстови известия.

 

Играйте като състезател

За да играете вярно с състезател, би трябвало да знаете някои съществени правила, само че най-важното предписание за игра е НИКОГА да не се влюбвате. Това е просто игра, запомнете това.

Накарайте го да мисли, че го харесвате, до момента в който се наслаждавате оптимално на самотния си живот. Накарайте го да се почувства специфичен, като в същото време знае, че всичко, което казвате, е безсмислено.

И когато почувствате, че той е вдлъбнат по вас, го освободете.

Вижте още ⤵️

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР